Caramel nemcsak a fellépésekben tart szünetet, a családbővítést és a házépítést is elhalasztotta, amíg a helyzetük bizonytalan.

Az énekes karrierjét és magánéletét is befolyásolta a koronavírus-járvány, azonnal megkezdte az újratervezést, amint kiderült, a pandémia tartósan átalakítja az életünket. Egyelőre várnak a második gyerekkel, és a költözés is csúszik.

Amikor elkezdődött a koronavírus-járvány, csak azt az egyet fogadtam meg, hogy megpróbálok felelősségteljesen döntéseket hozni. Szerettünk volna építkezni, telket vásárolni, most mindezt félretettük, mert bizonytalan a munkám. Amíg nem látom határozottabban a jövőt, addig kivárunk" - mesélte a Borsnak.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Az első egy hónapban élvezte az otthon töltött időt, de ahogy a múltak a hetek, egyre jobban zavarta a tétlenség. Igyekezett megtalálni a jót is a bezártságban: több dal is született, amelyet a jelenlegi helyzet ihletett. Caramel szerint a karanténidőszak teljesen átalakította a zeneipart, és szerinte a megváltozott viszonyok tartósak lesznek.