Egy medencében erőszakolta meg asszisztensét a tévésztár

Matt Brown, Az alaszkai vadon gyermekei
Vágólapra másolva!
Két nő is azt állítja, hogy Az alaszkai vadon gyermekei-ben látott Matt Brown megerőszakolta.
Vágólapra másolva!

Két nő arról mesélt a The Sun magazinnak, hogy Az alaszkai vadon gyermekei című realitysorozat sztárja, Matt Brown megerőszakolta őket 2018-ban, pár nap különbséggel.

Matt Brown, Az alaszkai vadon gyermekei Forrás: Discovery

Mindkét nő a Brown családnak dolgozott, Jessica Jurges személyi asszisztensként: ő arról számolt be, hogy Brown a házuk medencében erőszakolta meg, a dolgát megkönnyítette, hogy a nő alig tudott úszni.

Ekkor Brown menedzsere, Shelly Dawn lépett közbe, pár nappal később azonban ő lett a második áldozat ugyanabban a házban – legalábbis az ő elmondása szerint. Brown állítólag nála is egy gyenge pontot használt ki, tudta ugyanis, hogy a nő lába nem túl erős egy korábbi csípőműtét miatt.

A férfi az első alkalom után sírva kért bocsánatot, a második alkalommal pedig azt állította, hogy a nő erőszakolta meg őt. Mindkétszer annyira részeg lehetett, hogy alig tudott magáról, abban az évben egyébként elvonóra is ment.

Brown sorozatát, Az alaszkai vadon gyermekei-t adó Discovery közleményben jelezte, hogy mindenben együttműködik a hatóságokkal.