Az Operettszínház premierpartiján vett részt a színésznő és férje, Gömöri András Máté.

A Mintaapák színésznője eleinte megfázásos tüneteket produkált, majd belázasodott, ezután csináltatott tesztet, ami pozitív lett. "Engem is utolért a vírus második hulláma. Egy-két napja megfázásos tüneteket produkáltam, amit láz és gyengeség kísért. A teszteredmény pozitív lett, így most a családommal kéthetes karanténban vagyunk" - árulta el tegnap Polyák Lilla, majd rövidesen férje, Gömöri András Máté is arról számolt be, hogy egyelőre vár a teszteredményre, de egyértelmű tünetei vannak, rosszullétek gyötrik, amit gyengeség is kísér.

Forrás: Gömöri András Máté - Instagram

A Ripost szerint a színésznő jelen volt egy százfős rendezvényen, a közzétett képek alapján akkor még jól voltak párjával, nem voltak tüneteik, a társasággal szórakoztak.

"Máté a La Mancha lovagja című előadásban állt színpadra a hétvégén, ahová a felesége és kisebbik fia is elkísérte. Lilla maszkkal az állán pezsgőzött és vidáman beszélgetett a bulin részt vevőkkel, Máté pedig a tőle megszokott közvetlenséggel ölelgette és puszilgatta kollégáit"  - írja a lap egy informátorra hivatkozva.