Szeptember 17-én megszületett Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior kisbabája, aki a Lili nevet kapta. A rapper már közös képet is mutatott a kicsivel, most pedig elárult néhány részletet a szülésről.

A rapper elárulta, hogy könnyekben tört ki, amint felsírt a baba, és potyogtak a könnyei akkor is, amikor először a kezében tarthatta a lányát. L.L. Junior a negatív koronavírusteszt után kora reggel a kórházba ment, a programozott császármetszés előtt és közben is figyelt a párjára.

Forrás: Facebook/L.L. Junior

"Örülök, hogy végig ott voltam a szülésnél, fogtam Kinga kezét, életre szóló élmény, ahogy láttam világra jönni a lányunkat. Az Úr megáldott minket egy szép babával, amiért egy imát is elmondtunk. Kinga kimerült, de mindketten jól vannak, a kis Lilinek barna a haja és gyönyörű kék a szeme, bár mondták a kórházban, a szemszín később megváltozhat. Nagyon boldogok vagyunk, de az örömkönnyek mellett van bennünk szomorúság is, hiszen szerdán ünnepelte volna a születésnapját Dávidka. Hívő emberként érdekes belegondolni, vajon ő küldte-e hozzánk Lilit, de ezt nem firtatjuk. Lacika suliban van és várja, hogy megmutassam neki a képeket a kishúgáról" - mesélte a Blikknek.