Tóth Gabi: Ez semmihez sem hasonlítható fájdalom

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Az énekesnő imádja a kislányát, csak épp aludni nem lehet mellette.
Vágólapra másolva!

"2 óránál nem alszom többet éjszakánként hetek óta. Éreztem, amikor anno boldogan számoltam be róla, hogy Hannikám milyen jól alszik, hogy ezért még bűnhődni fogok, de erre azért nem számítottam. Persze tudom, vannak periódusok, meg jobb-rosszabb időszakok, na de ha van rossz, rosszabb, legrosszabb, akkor ez mi? Volt már, hogy jött a foga, tudtam, hogy 2-3 keményebb éjszaka lesz, így is lett, ezzel számoltam" - írta blogjában, a család.hu-n.

Az énekesnő imádja a kislányát, csak épp aludni nem lehet mellette Forrás: Tóth Gabi, Instagram

Mint írja, ő is rossz alvó volt, édesanyjától tudja, mégis attól retteg, hogy megint ő rontott el valamit, és mindent rosszul csinál. "Ebbe még mindig egészen bele tudom magam hergelni és olyankor elvonulok pár perce üvöltve sírni a fürdőszobába. Persze mindig felállok és összeszedem magam, de azért vannak mélypontok" - vallotta be.

Férje ott van mellette, de így is igen fáradt. "Fontos, hogy Gábor napközben sokat segít, és tényleg kiveszi a részét tennivalókból (...) de az esetek 90 százalékában én tartom a frontot az éjszakai ügyelet után is. Szóval ez a fajta alvásmegvonás tényleg egy semmihez sem hasonlítható fájdalom (szó szerint)" - vélte.

"Be kell látnom, hogy ez a fajta fáradtság nem hasonlítható semmilyen fáradtsághoz, mert állandó

És nem sima készenlétben, hanem ugrásra készen. Bízom benne, hogy ezt is meg lehet majd szokni, ahogy eddig szinte mindent meg lehetett, de bevallom, hogy még nem tudom elképzelni, hogy egyszer majd gond nélkül működöm 2-3 óra alvással" - írta. A teljes posztot itt olvashatja.