Folytatja népszerű sorozatát a Duna TV

Fogd a kezem, török sorozat
Vágólapra másolva!
A Duna Televízió népszerű török sorozata, a Fogd a kezem hétfőtől új évaddal van a képernyőn. 
Vágólapra másolva!

"Azra és Cenk szerelme beteljesedni látszik, de közös életük kezdetét szörnyű tragédiák árnyékolják be. Egy véletlen következtében Azra meglövi Sumrut, aki kihasználva a helyzetet, remek lehetőséget lát ebben, hogy tönkre tegye a lány életét, amit Cenk próbál megakadályozni, hiszen egy szerelmes férfi mindig a szerelme mellett van. Még akkor is, ha a megoldás fájdalmas és ésszerűtlen. Azra ugyan megmenekül a börtöntől, de nem menekülhet a fájdalom elől, ami Cenk döntése miatt vár rá" - áll a Duna TV leírásában.

Fogd a kezem, török sorozat MTVA

Az új évadban a régi szereplők mellett újakkal is találkozhatunk szeptember 21-től, sőt egy régi ismerős is visszatér, hogy segítse a szerelmesek egymásra találását, miközben újabb és újabb váratlan események következtében a szerelmesek élete teljesen átalakul.

A Fogd a kezem második évadában nem csak a cselekmény válik még izgalmasabbá, összetettebbé, hanem a sorozat karakterei is egyre kiforrottabbak.

Egy már felnőtt, jóval érettebb Azrát láthatnak majd a sorozat nézői,

aki józanabbul és megfontoltabban veszi az akadályokat és hozza meg a döntései. Ám ahogy eddig is, a pörgős második évad középpontjában is a szerelem áll: ismét bebizonyosodik, hogy az igaz szeretet és szerelem nem távolság és időfüggő - áll a csatorna ismertetőjében.