Varga Ferinél két évvel ezelőtt diagnosztizáltak cukorbetegséget. Egészsége érdekében életmódot kellett váltania, ám ezt igyekezett úgy megtenni, hogy ne kelljen lemondania a finom ételekről.

"Minden akkor kezdődött, amikor az orvosok közölték, hogy gond van a cukrommal. Felírtak mindenféle gyógyszert, diétát én pedig teljesen kétségbe estem. Rengeteg volt az információ, úgy voltam vele, hogy én mindent kipróbálok, a cél, hogy rendben legyek. Volt bennem némi aggodalom, hogy a házias ízekről le kell majd mondanom, de nem így lett. Életmódot váltottam, és amiből csak lehetett szénhidrát-csökkentett verziót fogyasztok, így ehetek tésztákat is, persze, odafigyeléssel..." - mesélte az énekes az Édesítőben.

Forrás: Balássy Betty/Instagram

"Jóízű, lassú felszívódású ételeket fogyasztok. Két év alatt tizennyolc kilótól szabadultam meg. Tovább már nem szeretnék fogyni, nagyon jól érzem így magam. Edzenem kell még, mert a rendszeres mozgás hiányzik az életemből. Bár futni nem szeretek, másfajta kardió mozgás, a sport jól esne, így ezen dolgoznom kell még"- idézte az énekest a Blikk.