Október 10-től szombat esténként jön a TV2 táncos show-ja

Dancing With The Stars zsűri
Vágólapra másolva!
Dancing with the Stars – Mindenki táncol címmel, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével október 10-én 20 órakor a TV2-n indul a nemzetközi sikerű táncos showműsor, amelyben népszerű hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre - írta közleményben a TV2.
Vágólapra másolva!

A visszaszámlálás elkezdődött, október 10-én 20 órakor debütál a BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának első magyar évada. A monumentális táncos showműsor eddig több, mint 4000 epizóddal és 400 évaddal futott sikeresen világszerte, és most a magyar közönség előtt is bemutatkozik. A Dancing with the Stars – Mindenki táncol két házigazdája Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András.

Dancing With The Stars zsűri TV2

A káprázatos külsőségek között zajló verseny hétről hétre követi a hírességek újabb, lehengerlő produkcióit. A TV2 showműsorában 12 híresség vállalkozik arra, hogy megmutassa tánctudását profi párja oldalán. Gabriela Spanic, Osvárt Andrea, Marsi Anikó, Pásztor Anna, Gelencsér Tímea, Détár Enikő, Istenes László, Noszály Sándor, Horváth Tamás, Tóth Dávid, Emilió és Győrfi Dani már javában próbál táncpartnerével, hogy az október 10-i bemutatkozás tökéletesen sikerüljön.

Kiss Ramóna, Stohl András műsorvezetők TV2

A párokra az élő show-k alatt a nézők a TV2 ingyenes Live applikációban adhatják le szavazataikat. A versenyzőknek azonban nemcsak a képernyő előtt ülőket kell elvarázsolniuk, hanem a Dancing with the Stars négytagú zsűrijét is, Ördög Nórát, Molnár Andreát, Schiffer Miklóst és Kováts Gergely Csanádot.

A szuperprodukció stúdiója már épül, három hét múlva mindenki táncol, a parkettre lépő hírességekkel pedig különleges promo filmek készültek Győrfi Pál közreműködésével.