A rendőrséghez fordult Péter Szabó Szilvia a beteges, zaklató levelek miatt

Péter Szabó Szilvia
Vágólapra másolva!
Esküvőtervező-programot küldött nekem, az ismerőseimet hívogatta, hogy tanúnak kérje fel őket az esküvőre. Még horgászengedélyt is váltott ki nekem, hogy majd a nászutunk után eljárunk együtt pecázni - mondta Péter Szabó Szilvia az egyik beteges rajongójáról.
Vágólapra másolva!

Az egyik levelező elveszítette a kapcsolatot a valósággal. "Hosszú ideig ostromolt, de nem személyesen, hanem levelek formájában, amelyek sajnos nagyon betegek voltak... Az ő fejében mi egy pár voltunk. Esküvőtervező-programot küldött nekem, az ismerőseimet hívogatta, hogy tanúnak kérje fel őket az esküvőre. Még horgászengedélyt is váltott ki nekem, hogy majd a nászutunk után eljárunk együtt pecázni.

hogy megtudjam, egy ilyen viselkedési forma mit eredményezhet a későbbiekben. Ijesztő volt a szituáció, mert nem tudtam hova tenni, nem értettem és nem értem a mai napig az ilyen típusú embereket. Van egy saját, elképzelt világ a fejükben, amelynek én is részese lettem, szürreális volt az egész" – nyilatkozta az énekesnő a Blikknek.

Péter Szabó Szilvia Forrás: Péter Szabó Szilvia

Volt egy másik, nem kívánt hódolója is, nem is olyan régen, ő azt állította, hogy Péter Szabó Szilvia Isten küldötte, neki kell megmentenie a világot, ám a párja hozza rá a kárhozatot - ezért megfenyegette, hogy bántja majd.