Ilyen még nem történt a Sztárban sztár hét éve alatt

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
A koronavírusos Pély Barna helyére érkezett, de Horváth Boldi ismét teljes értékű versenyző lett, azaz nem kell távoznia, ha Pély felépül. 
Vágólapra másolva!

„Vasárnap esti szereplésével Boldi ismét teljes értékű versenyzője lett a Sztárban Sztár mezőnyének, így csak abban az esetben távozik a műsorból, ha a nézőktől ő kapja a legkevesebb szavazatot. Barna visszatérése az egészségi állapotának függvényében alakul majd, erről a későbbiekben adunk tájékoztatást" – áll a TV2 sajtóosztályának a közleményében.

Sztárban sztár TV2

A Ripost megkereste Horváth Boldit, aki természetesen örül az új lehetőségnek, de azt semmiképp nem szeretné, ha a visszatérésével bárkit is megsértene. „Egyrészt örülök, hogy újra a csapat tagja lehetek, másrészt át kellett gondolnom a dolgokat. Úgy biztos nem vállaltam volna a további megmérettetést, ha tudom, Barna miattam nem térhet vissza. Az nem lett volna fair.

Egy biztos, egyszer már kiestem, amit elfogadtam. Semmiképp sem szeretném, ha a visszatérésem rosszul érintené a többi versenyzőt, vagy akár a nézőket. Most csak a következő feladatra koncentrálok, Presser Gábor bőrébe bújok" – nyilatkozta Horváth Boldi.