Liptai Claudia egy élő videóban mesélte el, mik a tünetei, hogy érzi magát, mert többen azt feltételezték, hogy valójában nem is koronavírusos, ahogy azt állította.

Liptai Claudia néhány nappal ezelőtt egy posztban osztotta meg rajongóival, hogy pozitív lett a PCR-tesztje. A koronavírus miatt Claudia és egész családja karanténba kényszerült két hétre, ami fenekestül felforgatta a család életét, de akadnak, akik azt gondolják, a műsorvezetőnő valójában nem beteg. Claudia erre is reagált - írta a Life.hu.

Liptai ClaudiaFacebook

"Volt, aki felvetette, hogy nekem fizettek ezért. Az állam, vagy nem tudom, ki. Hogy én azt mondjam, hogy pozitív vagyok (...) Ez hogy merült fel benne? És hogy tudta leírni a kezével?  De tényleg, csak gondolja végig ennek a következményeit! Amikor megtudtam, hogy pozitív vagyok, akkor kihúzták a szőnyeget a lábam alól, tényleg nem gondoltam, hogy ez velem megtörténhet. Szerintetek ki az, aki ezt szeretné világgá kürtölni? Nekem nem volt más esélyem" - mondta az élő Facebook-adásban Liptai Claudia.