Nehézbombázó, vadállat vagy! – Tóth Andi varázsolt a Sztárban sztárban

Vágólapra másolva!
Sok remek produkció végén Tóth Andi Tina Turnerként lépett fel a show-ban, imádta a zsűri.
Vágólapra másolva!
tv2

Több nagyszerű fellépés volt a vasárnap esti Sztárban sztár újabb adásában, de talán a legkiemelkedőbb Tóth Andi volt, aki a fiatal Tina Turnert alakította, szenzációsan énekelt, és mellé táncolt is, koreográfia szerint. A zsűri állva tapsolt, ami ritka, az általában visszafogott Bereczki Zoltán az asztal tetején ünnepelt. Köllő Babett is mámorosan dicsérte, szerinte „hozta a dögöt", miközben ők, zsűritagok, „tátott szájjal ültek." Nagyjából így:

tv2
tv2

Köllő picit később Szabó Ádámot hozta kínos helyzetbe (ő volt Tóth Andi barátja pár hónapig.) „Sose lesz ilyen nőd! Három hónap után meg kell kérni a kezét... ki enged el ilyen nőt?" – értetlenkedett. Bereczki Zoltánt is elvarázsolta Tóth Andi: „Ez több volt, mint tökéletes. Szerezz egy producert, aki ilyen dalokat ír neked" – javasolta neki. Papp Szabi is imádta, nehézbombázónak, vadállatnak hívta. A show-nak ezzel nem volt vége, az egykori megasztáros, Rúzsa Magdi lépett fel versenyen kívül, új dalával.

Vastag Csaba mint Demjén Ferenc:

Opitz Barbi fellépése:

Tóth Andi dala:

Rúzsa Magdi is fellépett:

Molnár Tamás és Vastag Csaba izgulhatott a legvégén Till Attila oldalán, ők még nem voltak kieső helyen a korábbi hetekben. A nézők döntöttek, előbbi kiesett, Vastag Csaba versenyben maradt.

Az adásban élőben kapcsolták Pély Barnát, aki arról beszélt, hogy milyen az állapota azután, hogy pozitív lett a koronavírustesztje. Erről itt írtunk.