A 43 milliárd forintos szerződés megvan, de Meghan Markle és Harry valamire nemet mondott

Harry herceg Meghan Markle
Vágólapra másolva!
Óriási nézettsége lenne, de állítólag a páros nem akar reality-ben szerepelni.
Vágólapra másolva!

Többéves szerződést kötött a hercegi pár a Netflixszel, amely kiterjed dokumentumfilmre, doku-sorozatra, fikciós sorozatra, filmre, családi tévéprogramokra. A gyártó valószínűleg a páros egy cége lesz, amelyet még nem neveztek meg – írta a TV Guide pár napja. A Daily Mail szerint 112 millió fontról van szó, azaz 43 milliárd forintról, ennyit kapna a hercegi pár több év alatt az együttműködésért cserébe.

Harry herceg, Meghan Markle Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

Pár lapban megjelent, hogy valóságshow készül velük, persze nem Big Brother-jellegű, hanem olyan doku-reality, amely az életüket mutatja be. Arról volt szó, hogy három hónapon át követik őket a kamerák, és főképp a jótékonysági eseményeket veszik - ilyenkor persze elkerülhetetlen, hogy bekerüljön egy adásba egy nyúzottabb reggel, egy haragos szóváltás, valamilyen konfliktus. Talán ezért, talán másért, de nem lesz ilyen reality, legalábbis a páros szóvivője ezt közölte a lapokkal.

Henrik Károly Albert Dávid, becenevén Harry, brit királyi herceg, 2018 óta Sussex hercege. A trónörökös Károly walesi herceg és a néhai Diána walesi hercegné fiatalabb fia, II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg unokája. Apja, bátyja, két unokaöccse és unokahúga után az Egyesült Királyság trónöröklési rendjében a hatodik helyet foglalja el. Felesége a volt amerikai színésznő, Meghan Markle.