Nicole Kidman, Hugh Grant, szellemek, hős űrhajósok: új sorozatok októberre

Hugh Grant, Nicole Kidman, Tudhattad volna, The Undoing
Vágólapra másolva!
Az idei év a világjárvány miatt az amerikai tévéiparban is teljesen más, mint az eddigiek, sok produkció forgatása leállt, számos bemutató elmaradt. Így is érkeznek azonban ígéretes szériák, a harmadik Walking Dead-sorozatot, A Hill-ház szellemé-nek folytatását vagy Nicole Kidman, Hugh Grant és Donald Sutherland közös projektjét például kár lenne kihagyni. Íme, nyolc izgalmas, új tévésorozat októberre.
Vágólapra másolva!

Monsterland (október 2., Hulu)

Horrorantológia, különálló epizódokból, gyakorlatilag egyórás filmekből álló sorozat, amely Nathan Ballingrud művén, a North American Lake Monsters: Stories-on alapul. Bár a könyv címe tavi szörnyeket ígér, a szériában vérfarkasok, gótikus szörnyek, bukott angyalok és más teremtmények is feltűnnek, sokszor az emberi psziché kivetüléseként. Az első részben Kaitlyn Dever és Jonathan Tucker lesznek a főszereplők, a készítő Mary Laws, a Preacher és az Utódlás írója.

The Walking Dead: World Beyond (október 4., AMC)

A The Walking Dead második spin-offja a Fear the Walking Dead után, ugyanabban a világban játszódik, mint a két korábbi sorozat. A friss szériával inkább a fiatal nézőket célozták meg az alkotók, hisz a hősei olyan tinédzserek, akik már a zombiapokalipszis utáni korban születtek, számukra az a normális világ. A produkció ötlete már 2018-ban felmerült, de csak most jutott el a képernyőig – azt viszont előre lehet tudni, hogy csak két évad lesz, összesen húsz epizód. A fiatal szereplőkről itt talál egy galériát.

The Good Lord Bird (október 4., Showtime)

A történet A víz színe írójának, James McBride-nak az azonos című regényén alapul, a sorozatváltozat Ethan Hawke főszereplésével és produceri közreműködésével készült. A színész a valóban létezett John Brownt, a rabszolgaság ellen küzdő mozgalom egyik vezérét játssza, aki itt egy fiktív társat kap egy Onion nevű, korábban rabszolgaságra kényszerített fiú (Joshua Caleb Johnson) személyében – ők ketten visznek véghez olyan tetteket, amik végül az amerikai polgárháború kitöréséhez vezetnek.

Next (október 6., Fox)

A 24 egyik alkotója, Manny Coto állt elő egy technikai és morális kérdéseket feszegető thrillerrel, amelynek központi témája a mesterséges intelligencia. A főhős egy technológiai cég korábbi vezetője (John Slattery), aki csatlakozik a nemzetbiztonsági ügynökség kibervédelemmel foglalkozó osztályához, hogy segítsen megállítani egy tanulni képes, önmagát fejlesztő mesterséges intelligenciát. Már a 2019-2020-as évadra megrendelték, de csak most kerül képernyőre.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon is ajánlunk négy sorozatot!