Az énekesnő kislánya járni tanul, erről írt legfrissebb blogjában a család.hu-n.

Tóth Gabi elárulta, hogy jelenleg az otthonuk olyan, mint egy játszóház, amit néha egy katonai kiképzőtábor egyik bázisához, vagy egy illegális szemétlerakóhoz hasonlít. Kislánya járni tanul, így mindent telepakoltak szőnyeggel, párnákkal, nehogy baja essen. A blogjában elárulta, hogy annyira félti a babát, hogy speciális védőfelszerelést is vett neki, amit végül nem használnak.

Forrás: Tóth Gabi/Instagram

"Na, akkor megosztom Veletek a féltett titkomat, amire korábban utaltam. Amikor Hanni először felállt, másnap fogtam magam, és vettem két térdvédőt és egy – hivatalos nevén – kutacsvédő sisakot. Hú, most, hogy vallottam, jobban érzem magam. Szóval a sisak úgy néz ki, mintha egy űrhajós jelmez része lenne, Hanni pedig olyan benne, mint Farkas Bertalan. Ezt hangos röhögés kíséretében el is mondtam neki, amikor először ráadtam, és ő valószínűleg megsértődött, mert állandóan letépi magáról... (ugyanitt eladó egy pár térdvédő és egy kutacsvédő sisak) Természetesen soha nem hordja, de először jó ötletnek tűnt" - írta.

"Szóval, mint szinte minden anyukának, nekem is vannak túlkapásaim, de vállalom, mert még mindig tanulom, hogyan legyek jó anyuka. Nem tökéletes, csak pont jó az én kisbabámnak" - tette hozzá.