Friss képeken az új Diána, walesi hercegné és Margaret Thatcher

the crown
Vágólapra másolva!
A folytatásban az X-aktákból (is) ismert Gillian Anderson lesz Margaret Thatcher, Elizabeth Debicki pedig Lady Di karakterét viszi majd a Korona című sorozatban, a Netflixen. Dátum is van: november 15-én érkezik a következő évad.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Elizabeth Debicki alakítja majd a karaktert A Korona című sorozatban. A 30 éves ausztrál színésznő is csatlakozott a népszerű The Crown stábjához, ő lesz az utolsó két évadban Lady Di, azaz Diána walesi hercegné. A több ismert filmben látott Elizabeth Debicki korábban már szerepelt sorozatban, az Éjszakai szolgálat hat részében, a The Kettering Incident nyolc epizódjában is láthattuk.

A Korona, a The Crown korunk egyik legigényesebb, legérdekesebb történelmi sorozata, II. Erzsébet életét követi a negyvenes évektől napjainkig, a brit történelem fontos eseményei mellett. Néha lecserélik a főszereplőket, hiszen a karakter gyorsabban öregszik, mint a színész, így lett Olivia Colman a királynő a harmadik-negyedik évadra - az első kettőben Claire Foy alakította.

Alább a négy friss fotó:

A fiatal Lady Di Netflix
A királynő és Károly herceg Netflix
Margaret Thatcher Netflix
Netflix