Alig két héttel a TV2 szuperprodukciója a Dancing with the Stars - Mindenki táncol első élő adása előtt lecserélte Marsi Anikó a táncpartnerét.

A Tények műsorvezetője és Vas Zsolt táncművész, táncpedagógus már nem együtt készül, Marsi Anikó már új táncpartnerrel lesz látható a TV2 október 10-én kezdődő szuperprodukciójában.

Marsi Anikó és Szabó Gáborhttps://www.instagram.com/sz.abor/

„Mindketten nagyon erős személyiségek vagyunk, és nagyon határozottan képviseljük a véleményünket. Amolyan két dudás egy csárdában szituáció volt ez, amit meg kellett oldani. Zsolttal – sajnos – a próbák alatt nem volt meg az az összhang, amiben eredményesen együtt tudtunk volna dolgozni. Egyszerűen nem passzolt a személyiségünk.Nehéz volt, de döntenünk kellett, és együtt arra jutottunk, hogy jobb, ha még most, az elején új párt kapok, és nem kockáztatjuk a produkció sikerességét. Zsolt teljes mértékig partner volt ebben" – mondta a Blikknek Marsi Anikó, akinek új táncpartnere Szabó Gábor.

A monumentális táncos show-műsor eddig több mint 4000 epizóddal és 400 évaddal futott sikeresen világszerte, és hamarosan a magyar közönség előtt is bemutatkozik. Az elképesztő táncos szuperprodukció licencét már 58 ország vásárolta meg, népszerűségét igazolja, hogy az Egyesült Államokban a huszonnyolcadik évadot tűzték képernyőre.