Marsi Anikónak le keleltt cserélnie a táncpartnerét a TV2 show-jában

Vágólapra másolva!
Alig két héttel a TV2 szuperprodukciója a Dancing with the Stars - Mindenki táncol első élő adása előtt lecserélte Marsi Anikó a táncpartnerét.
Vágólapra másolva!

A Tények műsorvezetője és Vas Zsolt táncművész, táncpedagógus már nem együtt készül, Marsi Anikó már új táncpartnerrel lesz látható a TV2 október 10-én kezdődő szuperprodukciójában.

Marsi Anikó és Szabó Gábor https://www.instagram.com/sz.abor/

„Mindketten nagyon erős személyiségek vagyunk, és nagyon határozottan képviseljük a véleményünket. Amolyan két dudás egy csárdában szituáció volt ez, amit meg kellett oldani. Zsolttal – sajnos – a próbák alatt nem volt meg az az összhang, amiben eredményesen együtt tudtunk volna dolgozni.

Nehéz volt, de döntenünk kellett, és együtt arra jutottunk, hogy jobb, ha még most, az elején új párt kapok, és nem kockáztatjuk a produkció sikerességét. Zsolt teljes mértékig partner volt ebben" – mondta a Blikknek Marsi Anikó, akinek új táncpartnere Szabó Gábor.

A monumentális táncos show-műsor eddig több mint 4000 epizóddal és 400 évaddal futott sikeresen világszerte, és hamarosan a magyar közönség előtt is bemutatkozik. Az elképesztő táncos szuperprodukció licencét már 58 ország vásárolta meg, népszerűségét igazolja, hogy az Egyesült Államokban a huszonnyolcadik évadot tűzték képernyőre.