Az amerikai sorozatok kanadai forgatása közül több leállt: egyszerűen nem tudnak annyit tesztelni, amennyit kéne.

Mint írtuk, fél év kényszerszünet után újraindult Kanadában az amerikai sorozatok forgatása – a munkálatok folytatása azonban nem zökkenőmentes, legalább három stábnak máris újra le kellett állnia.

Bizonytalan ideig szünetel a Riverdale, a Batwoman és egy új minisorozat, a Maid forgatása, miközben a Supergirl és A holnap legendái tervezett munkálatait is el kell halasztani. Ezek – a Maid kivételével – a CW csatorna produkciói, a többi, Kanadában forgó amerikai sorozatról – például a Doktor Murphy-ről – egyelőre nincs információja a helyzetről tudósító Varietynek.

A Riverdale forgatása is leállt egy időreForrás: CW

Annyi biztos, hogy a CW-produkciók bázisán, Vancouverben egyetlen cég van, amelynek a laborjai vizsgálják a koronavírusteszteket, ezek azonban elsőként az újranyitott iskolákkal és a helyi vállalkozásokkal foglalkoznak.

A CW az Odaát kanadai forgatását még be tudta fejezni, így a sorozat várhatóan november 19-én búcsúzik tizenöt évad után. A misztikus sorozat esetében egy 360 fős stábot kellett tesztelni heti háromszor, hasonlóra pedig most nincs kapacitás Vancouverben.