L.L Junior őszintén mesélt szerencsejátékos múltjáról az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban a LifeTV-n.

"Buliztam, szórakoztam, játszottam. És, bevallom, többet, mint kellett volna. Kaszinókba jártam, és ha most azt kérdezik tőlem, mennyit veszíthettem el összesen, akkor azt kell mondjam, 100 millió forintot biztosan" - árulta el a rapper Hajdú Péternek.

Forrás: L.L. Junior/Instagram

"Volt egy időszak, amikor nagyon rákattantam a kaszinóra. Nem azért, hogy pénz keressek vele, hogy még többem legyen, mint ami már volt. Egyszerűen beszippantott, és élveztem. Nagyon sok mindent tudnék ma kezdeni azzal a pénzzel, de nem bánom, mert jól éreztem magam. Fiatal voltam és kész" - tette hozzá.

Az énekes tudja magáról, hogy ha ma elkezdene játszani, akkor hasonló sorsa jutna, mert szerinte egy játékos mindig játékos marad. Ha korábban bármilyen problémája volt, mindig a szerencsejátékba menekült, hiába kérte hosszú évekig a családja, hogy hagyjon fel a szenvedélyével. Annak érdekében, hogy biztosan ne essen vissza, elment minden magyarországi kaszinóba, majd személyes kitiltatta magát azokból, így ha egyszer ismét elgyengülne, akkor sem lenne hová mennie.