Pierce Brosnan 30 milliárd forintért árulja az otthonát

The 2020 InStyle And Warner Bros. 77th Annual Golden Globe Awards Post-Party - Red Carpet GettyImageRank1 arts culture and entertainment bestof topix
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 05: (L-R) Keely Brosnan and Pierce Brosnan attend The 2020 InStyle And Warner Bros. 77th Annual Golden Globe Awards Post-Party at The Beverly Hilton Hotel on January 05, 2020 in Beverly Hills, California. Matt Winkelmeyer/Getty Images for InStyle/AFP
Vágólapra másolva!
Pierce Brosnan kereken 100 millió dollárért, nagyjából 30 milliárd forintért árulja malibui álomházát.
Vágólapra másolva!

100 millió dollárért eladó Pierce Brosnan malibui birtoka, amelyet 2000-ben még csak 7,35 millió dollárért vásárolt – igaz, akkor csupán egy kisebb ház állt rajta.

Mostanra a közel 1200 négyzetméteres területet jócskán beépítették, csupán a fő lakóépület nagyjából 370 négyzetmétert foglal el, öt hálószoba és tizennégy fürdőszoba található benne. Az ingatlanhoz többek között edzőterem, könyvtár, stúdiószoba és saját bár is tartozik, de a fő vonzereje valószínűleg a 30-40 méteres privát partszakasz az óceánnál. Az ingatlanról itt talál jó pár fotót.

Keely Shaye Smith és Pierce Brosnan Forrás: AFP/2020 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Brosnan és a felesége, Keely Shaye Smith a birtokon nevelték fel két közös gyereküket, a ma már 23 éves Dylant és a 19 éves Parist, de mióta a fiúk kiköltöztek, a szülők egyre több időt töltenek az asszony szülőföldjén, Hawaiin.