Valaki nagyon nem szereti őket a balatonakarattyai utcában.

Mint korábban írtuk, Nánási Pál és Ördög Nóra balatoni kisboltjához rendőrök érkeztek, lakosság bejelentés alapján. A műsorvezető és társasága az Ultrabalaton futóverseny résztvevőit biztatta, amikor elhaladtak az üzlet előtt.

"A kisbolt előtt futott el a verseny mezőnye, szombat éjjel érkeztek a településre. Nóriék és pár helyi lakó kiment szurkolni és tapssal biztatni a sportolókat. Valaki bejelentette, zavarja őt ez a tapsolás. A rendőrök kedvesek voltak, de megkérték a társaságot, hogy ne tapsoljanak és legyenek csendben" - mondta egy szemtanú a Blikknek. Az utca amúgy csak nyáron forgalmas, októberben kevés állandó lakója van. 

A lap megkeresésére a rendőrség megerősítette, hogy bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. október 3-án este arról, hogy Balatonakarattyán többen hangosan szurkolnak az utcán egy futóverseny résztvevőinek, ami zavarja a lakókat. A rendőrök a helyszínre mentek, azonban intézkedésre okot adó körülmény nem merült fel. Ördög Nóra nem kívánta kommentálni az esetet.