A házaspár abban reménykedik, hogy jogi úton képesek lesznek megvédeni magukat.

Balázs Klári a Borsnak elmondta, először két éve jelentek meg a közösségi oldalukon a valótlan állítások, a helyzet pedig egyre rosszabb.

"Eleinte 'csak' beszólogattak, hogy öregek vagyunk ahhoz, hogy színpadon álljunk és hasonlók, de mostanra szó szerint elszabadult a pokol. Az egyik álprofilról 'élő bejelentkezések' jönnek a koncertjeinkről, olyasmik, hogy Gyuri a Szenes Iván-emlékkoncerten szeptember elején megsérült a színpadon, elesett, és sír, én pedig a színpad mögött heherészek ahelyett, hogy a férjem segítségére sietnék. Mindezt úgy írta le az illető, mintha épp ott lenne a koncerten" - mesélte az énekesnő.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Hozzátette, olyat is írtak róla, hogy ő csak egy senki vokalista, aki Korda hátán mászott fel, valamint, hogy gondok vannak a házasságukban és csalják egymást.

Azt írták, hogy azért hajtom Gyurit, azért erőltetem én a fellépéseket, hogy végkimerültségben meghaljon... ez már minden határon túlmegy.

Nem vagyok biztos benne, hogy elég hatékony lesz, ha jogi útra tereljük az ügyet, hiszen ezek az emberek újra és újra más IP-címről jelentkeznek be. Ha meg is bünteti őket a törvény, hónapokat vesznek el az életünkből a gonoszságukkal. Abban bízunk Gyurival együtt, hogy a rajongóink, vagyis az az összetartó közösség, akik szeretnek és tisztelnek minket, kivetik maguk közül az ilyen elemeket. Ha elég sokan írnak nekik, hogy fejezzék be a mocskolódást, talán egy idő után lelépnek közülün, végre. Nincs szükségünk a mérgező jelenlétükre" - tette hozzá.