Curtis nem örült, mikor kiderült, hogy vasárnap Kozsó bőrébe kell bújnia a Sztárban Sztárban.

"Hát, mit is mondjon ilyenkor az ember így Charlie után? Gyerekek, ez egy nagyon furcsa hét lesz. Kozsó magát sem vette komolyan! Vagy ezek komoly dalok voltak, nem paródia volt, mint az Irigy Hónaljmirigy? Tényleg komolyan csinálta ezeket a dalokat? Én ezt nem tudtam" – mondta viccelődve Curtis, miután élő adásban kiderült, hogy kit kell megformálnia a jövő héten.

Forrás: Curtis/Instagram

Az adás után is nehezen jutott szóhoz, érezhetően nem örült a feladatnak. "Nehezen tudok erre bármit is mondani. Szerintem még Kozsónak sincs kedvenc Ámokfutók dala, nemhogy nekem. Persze nem emberileg van vele gondom, egy nagyon rendes, jó fej srác, de zeneileg egyszerűen nem tudom értékelni" - mondta a Ripostnak. Erre már reagált is Kozsó, amit itt olvashat.

"Természetesen vasárnap sem szerettem volna bántani Kozsót, nem vele volt problémám, inkább azzal, hogy meglehetősen távol áll tőlem ez a stílus. Korábban talán mások azzal rontották el, hogy poénra vették ezt a produkciót, miközben a 90-es években ő és a csapatai uralták a popszakmát, ami nem kis szakmai teljesítmény" - tette hozzá most a rapper.