Esküvőre készül a Dancing with the Stars két táncosa

Sipos Viktória
Vágólapra másolva!
Október 10-én, szombaton indul a TV2 új, táncos showműsora, a Dancing with the Stars, a profi táncosok közt pedig van egy jegyespár is.
Vágólapra másolva!

Marsi Anikó új táncpartnere, Szabó Gábor és Horváth Tamás párja, Sipos Viktória egymás ellen küzdenek majd a műsorban. A profi táncosok közel három éve alkotnak egy párt, Szlovéniában ismerkedtek meg, ahol egy kaszinó színháztermében táncoltak.

"Amikor a munkánk során egy pár lettünk, még mind a kettőnknek volt párkapcsolata. Annak ellenére, hogy már mindketten éppen szakítófélben voltak egy darabig még titokban tartották szerelmünket. „Nem kellett sok idő ahhoz, hogy rájöjjünk arra, a munkán kívül más is jól tud működni közöttünk, ezért hamarosan nyilvánosan is vállaltuk azt, hogy egy pár lettünk" - mesélték a Blikknek.

Szabó Gábor az év elején kérte meg Viki kezét a Petőfi híd lábánál a Duna-parton. "Gábor csináltatott egy tetoválást rólam a bal felkarjára, ami már akkor gyanús volt nekem, amikor elkészült. Éreztem, hogy Gábor készül valamire. Még aznap este meg is kérte a kezemet" - mondta a táncosnő, aki jövő nyáron mondja ki az igent párjának.