Berki Krisztiánnak lakása sincs, albérletben lakik

Összezárva Hajdú Péterrel
Vágólapra másolva!
Péntek este 22:00-kor Berki Krisztián volt lesz az Összezárva Hajdú Péterrel vendége a LifeTV-n, ahol több történetet is elmesélt. Az egyik lánya, Nati óvodai ballagásáról szólt.
Vágólapra másolva!

„Haragszom Pamelára, csalódott vagyok... ötéves korában a gyerekemnek az volt a kérése, hogy apa anya mellé üljön, de hatéves korában, tavaly októberben már azt mondta az anyja, hogy ezt nem lehet. Az okát nem mondta el sem nekem, sem a lányának... éppen valami baja volt Mazsival!" – emlékezett Berki a kellemetlen helyzetre, majd kibökte, hogy ma már a felesége a kapcsolattartó.

LifeTV

Berki nem tudja elfelejteni, hogyan hagyta őt ott Hódi. „Az én volt párom úgy ment ki az ajtón, hogy fogta a gyerekemet, és azt mondta, hogy 'Pá, Krisztiánka, tönkre foglak tenni.' Most már azt mondom, hogy nem szeretem őt, tisztelni sem tudom. Elment: így gondolta, így érezte" – vélekedett.

LifeTV

A műsor felvételén Berki elmondta, hogy szerinte azért lépett le Pamela, mert nem akarta elvenni feleségül. Egy hónapra jött a főbérlő, hogy költözni kell, Hódi mondta fel az albérletét. Most is így van, albérletben lakik, jövőre lehet, hogy elkezd építkezni. Mint mondta, nincs álomotthona, és gyerekként az tanulta, hogy „bármit megenni és bárhol elaludni."

Az Összezárva Hajdú Péterrel a LifeTV-n látható minden péntek este 10-kor.