Betört, heroinozott, börtönbe került – most a legnépszerűbb pornósztár

Lana Rhoades
Vágólapra másolva!
Lana Rhoades jelenleg az egyik legfelkapottabb pornós - de rengeteg zűrös ügye volt a hírnév előtt.
Vágólapra másolva!

Lana Rhoades az egyik legmenőbb pornósztár, 2019-ben az ő nevére érkezett a legtöbb keresés a Pornhubon - már nem bűnből él, de 16 éves kora körül betörésekben is részt vett. Mint mondta, volt egy barátja, annak is voltak barátai, azokkal lógott folyton, de sötét alakok is voltak köztük. Eljárt betörni velük, néha ő mászott fel az ablakhoz, de állítja, hogy ő nem lopott magának semmit, és pénzt sem keresett ezzel – csak rossz társaságban időzött.

16 éves korára már rengeteg rendőrségi ügye volt, és végül le is ültették, több mint egy évet volt a rácsok mögött. Ma már úgy látja, hogy nagyon rossz irányba tartott az élete, heroint és más drogokat is fogyasztott, úgyhogy a legjobb dolog, ami történhetett vele, az volt, hogy börtönbe került. A barátja, aki miatt bezárták, hamar felszívódott, egy levelet sem kapott tőle odabenn.

Amikor szabadult, elment dolgozni egy Tilted Kilt sörözőbe (ebből van 40-50 üzemegység, alapvetően szellősen öltözött lányok hozzák ki az italokat), de amint 18 lett, a sztriptíz felé mozdult. A pornó is beszippantotta, tavaly már ő uralta a Pornhub listáját. Őrületes képeit itt találja.