Koronavírusos egy stábtag, leállt az 55 éves sorozat forgatása

Egy esküvő az Ármány és szenvedélyben
Vágólapra másolva!
Leállt az egyik legrégebbi amerikai szappanopera, az Ármány és szenvedély forgatása, miután pozitív lett az egyik stábtag koronavírustesztje.
Vágólapra másolva!

Megfertőződött koronavírussal az Ármány és szenvedély egyik munkatársa, így a produkciót két hétre felfüggesztették, leghamarabb október 26-án folytatódhatnak a munkálatok. Az érintett stábtag jelenleg karanténban van, ahogy a vele közvetlen munkakapcsolatban állók is.

Egy kép az Ármány és szenvedélyből Forrás: NBC

A négy nagy amerikai szappanopera közül az Ármány és szenvedély stábja állt a legkésőbb munkába, a világjárvány miatti kényszerszünet után csak szeptember 1-jén kezdtek el forgatni. A többi produkciónál több epizódjuk volt dobozban, így az adásmenetet elvileg a mostani leállás sem veszélyezteti.

Nem az 1965 óta futó Ármány és szenvedély egyébként az egyetlen produkció, amelynek újra le kellett állnia: többek között Az ifjú Sheldon és a Chicago Med stábjában is találtak koronavírusos beteget, a Vancouverben és környékén forgó amerikai sorozatoknál pedig az volt a probléma, hogy nem tudtak eleget tesztelni.