Pszichésen kikészült, összeomlott Kylie Minogue

Kylie Minogue
Vágólapra másolva!
Sok volt a stressz az 52 éves énekesnő számára.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő egy interjúban arról beszélt, hogy londoni otthonában a karantén alatt túl sokat dolgozott új lemezén, volt egy kisebb összeomlása: meltdownt emlegetett, ami egy olyan állapot, amelyet nagy mennyiségű kezeletlen stressz vagy érzékszervi túlterhelődés vált ki. Folyamatosan szövegírókkal, zenészekkel, producerekkel tárgyalt, nem pihent eleget.

Forrás: Insta, Kylie Minogue

Túlpörgött, sok stressz érte. „Egészen más volt, mint korábban, amikor bement az ember egy stúdióba. Akkor becsukódtak az ajtók, az embernek fogalma nem volt, hány óra van, és egyszer csak este hét lett, úgy, hogy közben rá sem néztem a telefonomra. Az új helyzetben be voltam zárva, magamban voltam és eléggé túlpörögtem" – emlékezett. 15. stúdiólemeze november 6-án jelenik meg, de valójában nem is ezt várja, sokkal inkább azt, hogy újra turnéra mehessen, és újra ezrek mehessenek a koncertjeire.

Kylie Minogue Grammy-díjas ausztrál énekesnő, dalszerző és színésznő. Pályafutását gyermekszínészként kezdte az ausztrál televízióban, ezután a nagy figyelmet kapott az ausztrál Szomszédok című szappanoperában két évig játszott szerepéért, mielőtt 1987-ben elkezdte volna énekesi karrierjét. Azóta hatalmas sikereket ért el a szórakoztatóiparban, díjak sokaságát kapta, a VH1 pedig beválasztotta minden idők legjobb női előadói közé.