Szabó Ádám komoly hangszálproblémákkal küzd

Szabó Ádám
Vágólapra másolva!
Az már a múlt hét közepén kiderült, hogy Szabó Ádám komoly hangszálproblémákkal küzd, ezért úgy döntött, Pély Barnától kér segítséget a felkészülésben.
Vágólapra másolva!

Szabó Ádám látszólag gond nélkül jutott tovább a Sztárban Sztár következő fordulójába, a felkészülését azonban alaposan megnehezítette, hogy csúnyán megduzzadtak a hangszálai. "Tudtam, hogy Barna nagyon érzi azt a stílust, amit Bruno Mars képvisel. Egyből felvette a telefont, és mondta, hogy nagyon szívesen segít. Azt kell mondjam, hogy ha ő nincs, akkor sokkal rosszabbul sikerül a produkcióm. Nagyon rendes volt" - mesélte az énekes a Ripostnak.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Ádámot már régóta figyelem, egyrészről mert már zsűriztem egyszer egy tehetségkutatón, amikor még gyerek volt, másrészről mert rendkívüli tehetségnek tartom zeneszerzőként, és előadóművészként is. Emellett a Sztárban Sztár alatt egy öltözőbe is kerültünk, ami miatt sokat tudtunk dumálni, amire eddig nem volt időnk. Sokat beszélgettünk az életről meg a zenélésről"- árulta el Pély Barna.

"Ádám eleve jól énekelte ezt a dalt, meg a többit is, de ez a hét küzdelmes volt neki, és amikor felhívott, úgy éreztem, nem szakmailag, hanem inkább lelkileg kell támogatnom. Persze mutattam neki pár trükköt, de alapvetően a lényeg az volt, hogy ő összeszedett legyen a produkciója alatt" - tette hozzá.