Bajor Imre nem szerette a Szomszédokat, úgyhogy behívták a sorozatba

Bajor Imre
Vágólapra másolva!
Mellékszereplője volt a teleregénynek, de eleinte utálta. 
Vágólapra másolva!
MTV

A hazai televíziózás egyik emlékezetes sorozata volt a Szomszédok, amelyben a fél színészszakma megfordult 1987 májusa és 1999 decembere között. Bajor Imre is, aki amúgy nem szerette a szériát – míg szerepet nem kapott benne. „A történet a következő. Horváth Ádám rendező hallotta, hogy nincs túl jó véleményem a sorozatról. Ettől teljesen függetlenül megnézte a Hyppolit, a lakáj című produkciót a Játékszínben, amiben én is játszottam.

Aztán meglett Oli. Olyan pontomon talált el az Ádám, amihez az egész életem kapcsolódik. Nevezetesen arról van szó, hogy én mindig amolyan borotvaélen táncoló dolgokat csináltam meg, ilyen szerepeket játszottam el. Ezeket mások vagy nem vállalták el vagy azt mondták: nem létezik, hogy gusztusoson meg lehet csinálni!" – mesélte egy korábbi interjúban, a Zalai Hírlapban.

MTV

Attól nem tartott, hogy örökké a fodrász karakterével azonosítják majd: „Ha ez valaha a pályán nekem skatulyát jelent, akkor egyúttal azt is jelenti, hogy nem vagyok elég tehetséges. Ám a sorozattól függetlenül sok televíziós műsorban szerepelek, sőt a színházakra sem panaszkodhatom."

MTV

Az interjúban elárulta, hogy tényleg taxival megy mindenhova, de ez nem urizálás, egyszerűen mindenhonnan elkésik. „Meg borzasztó lusta is vagyok. Ez a két oka van a taxizásnak. Évek óta ez az egyetlen luxusom. Amúgy volt egy csomó karambolom és félek vezetni. Nincs az a kocsi, ami kellene!" – jegyezte meg.