Horváth Tamás évek óta nem beszél a családjával

dancing with the stars 2020 
HORVÁTH TAMÁS Tomi
Vágólapra másolva!
Az énekes a nyilatkozataiban rendszeresen beszél arról, mennyire fontosak neki a gyökerei, de az apja szerint évek óta nem tartja a kapcsolatot a vele egy városban élő családjával.
Vágólapra másolva!

"Azt mondta, ez a család már nem viszi előre" - mondta a Blikknek Horváth Tomi apja, akit nagyon feldühített, amikor a napokban meglátta a fia Instagramra kitett fotóját egy vályogházról. A képet itt nézheti meg.

"Ez a ház Tomi anyukájának édesapjáé volt, és a fiam összesen három hónapot lakott itt, miután elváltunk az édesanyjával. Az anyja és az öregapja forognának a sírjukban, ha tudnák, hogy Tomi miket hazudozik össze arról, milyen volt a gyerekkora. Anyukája, Csilla halála előtt is megadtam nekik mindent, de utána én neveltem egyedül évekig. Taníttattam, elindítottam a karrierjét, az én barátaim szponzorálták pénzzel. 15 évesen a feleségem lakásában lakott egyedül, és mi tartottuk el. Amikor Budapestre került, akkor mi szereztünk neki ott lakást, erre ez a hála!" - sorolta.

Forrás: TV2

"Mondtam neki, hogy

Horváth Tamás egy agymosott ember. Eleinte még jártak hozzánk és szívesen is láttuk Andikát is, aztán egyik napról a másikra elfordultak tőlünk, mert jóban maradtunk Tomi volt barátnőjével. Milyen viselkedés ez?" - nyilatkozta a lapnak.

A családi viszállyal kapcsolatban megkeresték Horváth Tomást is, aki írásban válaszolt: "10 éves koromig éltem Tamásiban, abban a házban édesanyámmal és a nagypapámmal. Valóban nem tartom a kapcsolatot édesapámékkal, de ennek megvan az oka.

Én jelenleg minden energiámmal a versenyre, a feladataimra koncentrálok."