Zámbó Jimmy egyszer fegyvert fogott Pataky Attilára

Pataky Attila énekes edda koncert ének énekes
Budapest, 2012. december 28. Pataky Attila énekes az Edda Művek koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2012. december 28-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Zámbó Jimmy közel 20 éve halt meg, de egy régi történet most ismét felelevenítésre került: 22 évvel ezelőtt fegyvert fogott Pataky Attilára.
Vágólapra másolva!

Az esetről Lagzi Lajcsi mesélt Hajdú Péter Life TV-n futó műsorában. A történet 1998-ig nyúlik vissza, amikor a TV2 az első születésnapját ünnepelte, és szóba jött egy ötlet: Lajcsi szervezzen Dáridó-turnét.

A koncertekre Pataky Attilát és Zámbó Jimmyt választotta társként. Mint elhangzott, a fellépéseknek mindig megvolt a már megszokott sorrendje, mindig Jimmy zárta a műsort. A turné azonban Miskolchoz is elérkezett, ami Pataky Attila szülővárosa, és a mai napig nagyon fontos értéket képvisel az életében. Emiatt pedig azt szerette volna, ha a miskolci állomást ő zárhatta volna le. Lajcsinak tetszett is az ötlet, azonnal bele is egyezett, Jimmy viszont már nem annyira. Olyannyira nem, hogy pisztolyt rántott Patakyra.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

A Bors megkereste az érintett Patakyt is, aki szűkszavúan ugyan, de reagált a régi történetre. "Nyugodjon békében, remélem, a következő életében lesz alkalma jóvá tenni az ügyes-bajos dolgait.

De ő már csak ilyen volt. Úgy volt, ahogy Lajcsi felidézte, de nem szeretnék ennél többet mondani" - mondta.