Visváder-Palácsik Lilla október elején adott életet kisfiának, most először mesélt a kicsi érkezésének részleteiről.

"Noah természetes úton jött a világra. Amikor megszületett, nagyon megnyugtató érzés volt a rengeteg sok szenvedés után, amit átéltem. Azt hiszem, négy és fél órát vajúdtam" - mesélte a Ripostnak.

Forrás: Palácsik Lilla - Instagram

"Október 5-én este befektettek a kórházba. Feltettek egy ballonos katétert, ami megindította a fájásokat, de ezek enyhék voltak még. Másnap reggel öt órakor burkot repesztettek, Tamás hat órára jött, hétkor már javában vajúdtam, és néhány órával később, pontosan 11 óra 10 perckor megszületett a kisfiunk. A szülés alatt szerencsére minden rendben volt, rettenetes fájdalmaim voltak, de komplikációmentesen zajlott le. Aztán amikor a mellkasomra rakták és megölelhettem Noah-t, kicsit minden fájdalom megszűnt, és olyan boldogságot éreztem, mint soha korábban" - részletezte.

Palácsik Lilláék három éjszaka után hagyhatták el a kórházat, azóta pedig alig alszanak, kevés idejük van a pihenésre. "Szerencsére van tejem, tudom szoptatni. Három óránként eszik, utána, amikor pihen, akkor én is megpróbálok, de alig van időm aludni. Nem szokott hozzá a szervezetem, szerintem ehhez nem is lehet" - tette hozzá.