A Dancing with the Stars szombati, második adásában kibékült Schiffer Miklós és Gabriela Spanic, sőt, a venezuelai színésznő egy ölelés után azt is kijelentette, hogy megbocsát a zsűritagnak - ennek ellenére úgy tűnik, nehezen lép túl a kritikán.

A divatszakértő múlt héten azzal zárta a showműsort, hogy itt nem elég világsztárnak lenni, jól is kell táncolni. Gabriela Spanic úgy érezte, a kijelentés neki szólt, és nem esett neki jól Schiffer Miklós mondata. Bár a második adásban békét kötöttek, a színésznő a színfalak mögött így nyilatkozott a TV2-nek:

Nehéz elviselni egy ilyen kommentet, de szerintem a magyar közönség támogat engem. Szerintem ő egy kicsit elvetette a sulykot, de megbocsátok neki, szimpatikusnak tartom, és nagyon hálás vagyok. És nagyon hálás vagyok a Dancing with the Stars-ak, hogy meghívtak ide. Nagyon fontos, hogy a szeretet, a tisztelet és a megbocsátás kerüljön a középpontba mindig" - magyarázta a színésznő, aki szerint az élet Schiffer kritikája után is folytatódik, őt a múlt héten