Egy szexi fotózás kellett ahhoz, hogy Széki Kriszti újra jól érezze magát a bőrében.

Életében először vállalkozott olyan fotózásra Curtis felesége, melynek során alig volt rajta ruha - a rajongóknak elárulta, hogy anyaként nehezen hozta meg a döntést. "Soha életemben nem vettem részt ilyen típusú fotózáson. 

Őszinte leszek: szülés után nem éreztem magam túlságosan formában egy ilyen jellegű fotózásra, sőt semmilyenre. Nem gondoltam, hogy fel tudnék szabadulni, és önfeledten pózolgatni a kamera előtt. De, mégis! Egy ilyen csapattal nagyon egyszerűen ment! Rengeteg kérdés felmerült bennem, hogy anyukaként illik-e. Hála istennek soha nem úgy éltem az életemet, hogy ki mit fog szólni" - írta a bejegyzésben.

A Bors azt kérdezte tőle, hogy milyen visszajelzéseket kapott, és mennyire nyitott az ismerkedésre a szakítás után. "Az elmúlt időszak nagyon nehézkes volt, de most végre jól érzem magam a bőrömben, s ez a fotókon is visszatükröződik. (...) Tény, hogy bátrabbak lettek a férfiak, amióta nyilvánosságra került, hogy nem vagyunk együtt Attilával. Most még nem érzem, hogy nyitni tudnék, de kétségtelen, hogy nagyon jólesik az elismerés.  Egy szakítás azért komolyan meg tudja tépázni az ember önbizalmát."