Fojtogatta a barátnőjét, letartóztatták az egykori gyereksztárt

P.S. ARTS' Express Yourself 2016 GettyImageRank3 VERTICAL USA California Santa Monica Photography Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Zachery Ty Bryan Barker Hangar P.S. Arts P.S. Arts Express Yourself OneWest Bank
SANTA MONICA, CA - NOVEMBER 13: Actor Zachery Ty Bryan attends P.S. ARTS and OneWest Bank's Express Yourself 2016 at Barker Hangar on November 13, 2016 in Santa Monica, California. Joshua Blanchard/Getty Images for P.S. ARTS/AFP
Vágólapra másolva!
Letartóztatták a Házi barkács-ban még gyerekként látott Zachery Ty Bryant, miután elfajult egy vita közte és a barátnője között.
Vágólapra másolva!

Zachery Ty Bryan jelenleg a Lane megyei börtönben ül, családon belüli erőszakkal vádolják.

Zachery Ty Bryan Forrás: AFP/2016 Getty Images/Joshua Blanchard

A színész állítólag rátámadt 27 éves barátnőjére: elkezdte fojtogatni, és a telefonját is elvette, hogy a nő ne tudja hívni a rendőrséget. Mire a járőrök mégis kiértek, addigra a nő már az egyik szomszédhoz menekült, Bryan pedig a letartóztatásnál már nem tanúsított ellenállást.

A kapcsolat egészen friss lehetett egyébként, hisz az egykori gyereksztár csak pár hete jelentette be, hogy 14 év és négy közös gyerek után szétmentek a feleségével, Carly Matrosszal.

A Házi barkács idején Forrás: ABC

A kilencvenes évek népszerű vígjátéksorozatában, a Házi barkács-ban Bryan több mint 200 epizódban játszotta a központi család legnagyobb gyerekét, Bradet. Később olyan szériákban is vendégszerepelt, mint a Vészhelyzet, a Buffy, a vámpírok réme, a Smallville vagy a Veronica Mars, 2009-ben azonban felhagyott a színészettel.