Magyar sztárok, akiktől milliókat csaltak ki

Vágólapra másolva!
Vastag Csabát korábbi jó barátai, ismerősei verték át: több millió forintot adott már kölcsön, vagy szállt be jóhiszeműen olyan vállalkozásokba, melyekből aztán nem lett semmi. Nem ő az egyetlen a magyar sztárvilágban, aki a nyilvánosság előtt is felvállalta, hogy milliókat csaltak ki tőle. Tóth Verát egy korábbi szerelme verte át nagyon csúnyán, Tóth Andi pedig sokszor csalódott már egymás után, tavaly komoly anyagi gondjai is lettek a rosszul megválasztott menedzserek miatt. 
Vágólapra másolva!

Vastag Csaba

Az énekes a napokban mesélt először arról, hogy egy időben nagyobb kölcsönöket adott régi barátoknak, ismerősöknek, akiknek egy része máig nem adta meg a tartozását. "Való igaz, hogy korábban nagyon gavallér módon bántam ezzel a pénzkérdéssel, és mindenkiben vakon megbíztam.

Gyerekkori barátaimnak, volt osztálytársaimnak is adtam kölcsön, persze azóta se adták meg. Milliókkal lógnak nekem" - árulta el.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Arról is beszélt, hogy egy ideig ment a pénze után, telefonálgatott, de ilyenkor még őt utasították rendre, hogy ne türelmetlenkedjen.

Tóth Andi

Az énekesnő őszintén bevallotta tavaly, hogy teljesen elszegényedett a pénzéhes menedzserei mellett, akik szerinte az utolsó bőrt is lehúzták róla. Anyagi problémái miatt költözött össze akkori párjával, Szabó Ádámmal, aki segítette ebben az időszakban.

Tóth Andi már a sokadik menedzsmentváltáson van túl, mert mint mondja, akik felkarolták, általában csúnyán átverték,

és a bevétele nagy részét elvitték.

Forrás: Tóth Andi/Instagram

"Az ember próbálkozik, a harmadik, negyedik, ötödik menedzsmenttel is, de amikor rájön, hogy a legtöbb a fizetése nyolcvan százalékát lenyúlja, és ott tart, hogy se munkája, se pénze, hogy az albérletét fizesse, akkor lépnie kell" - mondta.

Tóth Vera

Az énekesnő most boldog párkapcsolatban él, de egy korábbi párja nagyon csúnyán átverte: megcsalta és egyre többet kért kölcsön, amit végül soha nem adott meg.

Forrás: Instagram

"Zsolt azzal kezdte, hogy vegyek cigit és más apróságokat.

Lépésről lépésre derült ki, hogy meggyűlt a baja a drogokkal. Olyankor egészen megváltozott a személyisége. Fizikailag sosem bántott, inkább csak szavakkal, és leginkább a nőiességemben. Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor már itthon, a számítógépén nyitva hagyta egy társkereső oldal ablakát" - mesélte.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!