Nagy port kavart egy hete Schiffer Miklós Gabriela Spanicnak címzett megjegyzése, amit bár saját elmondása szerint nem szánt sértésnek, sokan, köztük a világsztár is úgy értelmezte.

Schiffer Miklós divatszakértő csalódottságának adott hangot a venezuelai színésznő első színpadra lépése után, mivel többet várt tőle. Később pedig megjegyezte: "Nem elég világsztárnak lenni, jól is kell táncolni", majd még hozzátette: "Ugye, tudjátok, mire gondolok?"

A képre kattintva galéria nyílik!Forrás: TV2

Ez a két mondat alaposan beégett Gabriela Spanic emlékezetébe, de nem csak ő, a rajongói is zokon vették. Schiffer Miklós számos üzenetet kapott az adás után, ezek között pedig akadt néhány fenyegető hangvételű is.

"Gabriela néhány napja kijelentette, hogy megbocsájt nekem. Lehet, hogy az a bizonyos mondat nem volt a helyén. Ugyanakkor vele szemben bennem fokozott elvárás volt, ami talán túlzó volt, hiszen ő is éppen olyan versenyző, mint a többiek. Egyébként sokan voltak, akik szerint az elvárhatónál keményebbek voltak a szavaim. Közülük sokan ezt jelezték is felém különböző fórumokon. Volt, aki elátkozott, és akadt olyan is, aki egész konkrétan megfenyegetett. Bevallom, nem lepett meg egyik üzenet sem, nem tulajdonítottam nekik túlzott jelentőséget, hiszen ez benne van a pakliban" - mesélte a Ripostnak.

A képre kattintva galéria nyílik!Forrás: TV2