Sztárpárok, akik titokban tartották a gyerekük születését

Jessica Biel, Justin Timberlake, Oscar 2017
Vágólapra másolva!
A közösségi médián keresztül a sztárok ma már jóval közvetlenebb kapcsolatot tartanak rajongóikkal, mint korábban, ráadásul a bulvársajtó munkáját is több millió rajongó segíti, hisz okostelefonnal bárki készíthet olyan képeket, amilyeneket korábban csak hivatásos lesifotósok csináltak. A hírességeknek manapság tehát igen nehéz bármit is titokban tartaniuk, de azért így is akadnak olyanok, akiknek egy darabig még a gyerekük születését is sikerült. Lássunk néhány párt a sztárvilágból, akik eltitkolták babájuk érkezését!
Vágólapra másolva!

Kylie Jenner és Travis Scott

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Rich Fury

2018-ban óriási meglepetés volt az Instagramon – sőt egy ideig a világrekordot is tartotta – az első fotó Jenner kislányáról, Stormi Websterről, egészen addig ugyanis azt sem lehetett tudni, hogy a sztár terhes. Persze ehhez jócskán kellett a család és a barátok titoktartása, de Jenner – és a Kardashian lányok – anyja, Kris Jenner így is egyből ezt kérdezte a családi valóságshow-ban, a Keeping Up with the Kardashians-ben: „El tudjátok hinni, hogy Kylie kijutott a kórházból anélkül, hogy ez valahol megjelent volna?".

Jessica Biel és Justin Timberlake

Forrás: Valerie Macon / AFP

A sztárpár a világjárvány miatt tudta megőrizni a titkát, a második gyerekük ugyanis idén júliusban született – Bielék pedig már hónapokkal korábban elbarikádozták magukat félreeső birtokukon, Montana hegyei között. A színésznő egy ideje az Instagramon is csupa olyan fotót mutatott magáról, amelyeken csak az arca látott, így senkinek fogalma sem volt róla, hogy babát vár: a szüléséről is csak szeptemberben számolt be az 'N Sync tagja, Lance Bass, a gyerek nevét azonban ő sem árulta el a sajtónak.

Leighton Meester és Adam Brody

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Jon Kopaloff

A Single Parents című sorozatban együtt is látott színész házaspár, Leighton Meester (Gossip Girl – A pletykafészek) és Adam Brody (A narancsvidék) már két gyerek szülei, ötéves kislányuk után fiuk született szeptemberben. Itt azt lehetett tudni, hogy Meester terhes, a gyerekáldás hírét azonban mintegy mellékesen közölte az apa a Twitchen, a The Fun Time Boys Game Night Spectacular című videosorozatban. "Mióta legutóbb játszottunk, született egy új gyerekem. Fiam van, egy álom" – mondta két videojáték között.

Billie Lourd és Austen Rydell

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Tommaso Boddi

A néhai Carrie Fisher lánya, a Scream Queens: Gyilkos történet-ben és az Amerikai Horror Story-ban is látott Lourd szeptemberben az Instagramon tudatta a nyilvánossággal, hogy megszületett a kisfia, Kingston Fisher Lourd Rydell. A színésznő hivatalosan soha nem jelentette be a terhességét, így a bejegyzése nemcsak a távoli rajongókat lepte meg, de a kommentek alapján pár híres ismerős – például Jamie Lee Curtis vagy Cody Fern – is igencsak elcsodálkozott a baba láttán.

Lapozzon, a következő oldalon újabb párokkal, újabb sztorikkal folytatjuk!