Nemi erőszakért 45 év börtönt is kaphat egy színész

Ashton Kutcher And Danny Masterson Host Fans In Nashville At Tequila Cowboy For A Launch Event For Netflix "The Ranch: Part 3" GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities Film Industry
NASHVILLE, TN - JUNE 07: Danny Masterson speaks during a Launch Event for Netflix "The Ranch: Part 3" hosted by Ashton Kutcher and Danny Masterson at Tequila Cowboy on June 7, 2017 in Nashville, Tennessee. Anna Webber/Getty Images for Netflix/AFP
Vágólapra másolva!
A bíróság nem ejtette Danny Masterson erőszakolási ügyét, novemberben folytatódik a tárgyalás.
Vágólapra másolva!

A Los Angeles-i bíróság úgy döntött, hogy folytatja Danny Masterson tárgyalását, hiába kérte a védelem, hogy ejtsék az ügyét. A színész a vádak szerint három nőt erőszakolt meg 2001-2003-ban, az ügyvédei pedig arra hivatkoztak, hogy az esetek túl régiek ahhoz, hogy most tárgyalják őket.

A bíróság nem így látta, Mastersonnak legközelebb november elején kellene megjelennie a tárgyalóteremben. A legutóbbi meghallgatástól egyébként távol maradt, jelentős, 3,3 millió dolláros óvadék ellenében védekezhet szabadlábon. Ha minden vádpontban bűnösnek találják, 45 év börtönt is kaphat.

Danny Masterson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Anna Webber

Mastersont leginkább az Azok a 70-es évek show-ból ismerhetik a nézők, kereken 200 epizódban játszotta ott Steven Hyde-ot. Olyan sorozatokban is hosszabban láthattuk, mint a Négy férfi, egy eset vagy A farm, legutóbb pedig a Killing Winston Jones című filmet forgatta.