Március óta nem találkozott Courteney Cox és zenész barátja, Johnny McDaid, a férfi ugyanis Európában ragadt a világjárvány miatt. 

A Jóbarátok egykori Monicája, Courteney Cox arról mesélt Foy Vance podcastjában, a The Vinyl Supper-ben, hogy hónapok óta csak videochaten tartja a kapcsolatot a barátjával, Johnny McDaiddel, a járvány ugyanis külön földrészen érte őket:

Cox azt mondta, hogy nagyjából 150 napja külön vannak, amiből ő 145-öt főzéssel töltött – valójában azonban ennél több napról lehet szó, hisz a színésznő már májusban is mesélt arról Ellen DeGeneresnek, hogy a párja márciusban elutazott Európába, júliusban pedig már a 133. napnál jártak Cox akkori Instagram-posztja szerint:

A lényeg, hogy a Snow Patrol és a Vega4 tagjaként ismert McDaid Európában ragadt, miközben Cox Los Angelesben várja a járvány végét. A brit zenész eredetileg Svájcba készült, de aztán haza kellett térnie Nagy-Britanniába, ahonnan azóta sem tudott visszautazni az Egyesült Államokba.

Cox 2013-ban vált el David Arquette-től, és még abban az évben összejött McDaiddel. 2014-ben már el is jegyezték egymást, az eljegyzést azonban később felbontották – viszont így is egy pár maradtak.