Matthew McConaughey-t megerőszakolta egy férfi egy furgonban

20th Annual Hollywood Film Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 06 Nov 2016 20TH ANNUAL HOLLYWOOD FILM AWARDS ARRIVALS LOS ANGELES USA 06 NOV 2016 MATTHEW MCCONAUGHEY HFAS TOPIX BESTOF HFA Actor Alone Male Personality 49008837 Mandatory Credit: Photo by C
Matthew McConaughey nem vállalta Űrlord apjának szerepét A galaxis őrzői 2-ben, mert feleslegesnek érezte a filmet. Végül Kurt Russell játszotta el Egót.
Vágólapra másolva!
Megjelent Matthew McConaughey önéletrajzi könyve, amelyből az Oscar-díjas színészről sok intim részlet is kiderül.
Vágólapra másolva!

Matthew McConaughey Greenlights címmel adta ki önéletrajzi könyvét, amely egy hagyományos visszaemlékezés helyett inkább meghatározó pillanatok gyűjteményének tűnik, de így is sok érdekességet ígér.

Matthew McConaughey Forrás: Chelsea Lauren/REX/Shutterstock/Copyright (c) 2016 Rex Features. No use without permission./Chelsea Lauren/Rex/Shutterstock

A színész már a bevezetőben felvillantott pár témát, amikről később szó fog esni: rögtön kiderült például, hogy a szüzességét úgy vesztette el 15 évesen, hogy megzsarolták – ő pedig utána sokáig komolyan hitte, hogy a pokolban fog égni, amiért házasság előtt szexelt.

"Molesztált egy férfi, amikor 18 éves voltam, és öntudatlanul feküdtem egy furgon hátuljában" – írta McConaughey szintén a bevezetőben, de rögtön hozzá is tette, hogy nem érzi áldozatnak magát: szerinte az univerzum folyton azon ügyködik, hogy boldoggá tegye.