A TV2 nem kommentálja a pletykákat. 

Mint korábban írtuk, a TV2 show-jának szombati adásából két páros kimarad. A csatorna nem közölte, mely kettő, mik az okok, az majd csak szombat este derül ki az élő adásból. Sokan találgatnak, hogy kik lehetnek a távolmaradók. Noszály Sándor sérülése nem jött rendbe, fájdalmai vannak? Gabriela Spanic a gyász miatt kihagy egy hetet? Valaki megfertődődött a koronavírussal?

Ugyancsak a produkcióhoz köthető pletyka, hogy Istenes László táncpartnert cserélt, az okokat még nem tudni - ezt a Bors tudta meg egy stábtagtól. Megkerestük a TV2-t, semmilyen információt nem kívántak megerősíteni: minden az adásból derül ki.

Pénteken még remekül volt a Mokka műsorvezetője, vígan posztolt egyet a próbáról, ahol épp Détár Enikő elvesztett fülbevalóját keresték, íme:

Czina Boglárka oldalán sem tűnik úgy, mintha gond lenne: "Szeretem ezeket a képeket, hangulat, meghittség.. csak a táncunk és mi.. Hosszú utat tettünk már meg együtt @isteneslaci... Köszönöm neked az eddigi bizalmat... Nincs megállás" - írta a képek mellé.