Látványos show után kialakult a Sztárban sztár legjobb négyese

sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Vastag Csaba és Horváth Boldi állt ott a legvégén a színpadon, utóbbi (másodjára is) kiesett, neki véget ért a Sztárban sztár. Megvan az elődöntő mezőnye, már csak két show van hátra. 
Vágólapra másolva!

Erre az estére már csak öt versenyző maradt a műsorban, Tóth Andi egyedüli nőként vette fel a harcot a négy férfiénekessel. Vicces, komoly és megható produkciók is akadtak a show-ban, Freddie Mercury viszont túl nehéz falatnak bizonyult Szabó Ádám számára – viszont a második fellépése már tetszett a zsűrinek is. Mindenkinek két önálló átlényegülése volt, Horváth Boldi például elképesztően szórakoztató, egyben rémisztő volt nőként.

A szexi angol énekesnő, Fleur East bőrébe bújva érkezett a színpadra Tóth Andi:

A magyar diszkókirálynőként, azaz Szűcs Judithként perdült táncra a Sztárban Sztár színpadán Horváth Boldi:

A Sztárban Sztár kilencedik adásában édesapja emlékére énekelt Zorán bőrébe bújva Curtis:

Robin Thicke képében forrósította fel a hangulatot Szabó Ádám a Sztárban Sztár stúdiójában:

A zsűri szavazatai alapján Horváth Boldi állt a lista végén 70 ponttal, ő korábban egyszer kiesett, majd Pély Barna betegsége miatt visszatért, és utána remekelt heteken át. Most talán nem volt olyan nagy formában, mint egy-két hete, de ez persze feladatfüggő. A zsűri ezen az estén Tóth Andit és Curtist szórta meg rengeteg ponttal, mindketten a maximális 80-at kapták. Az újfent elég extrém szerelésben érkezett Köllő Babett és Bereczki Zoltán a pluszpontját Szabó Ádámnak adta, Papp Szabi inkább Boldit favorizálta. Kökény Attila szerint Vastag Csaba volt a leginkább bevállalós.

tv2
tv2

Az összesített listát mutatta eztán Tilla, ott Horváth Boldi volt a végén, Vastag Csaba állt előtte. Curtis nyerte a hetet, mint Zorán és Mary Zsuzsi, ezzel ő biztosan jutott tovább, az utolsó 20 percben már nem kellett izgulnia. „Itt két verseny van, megy a komoly énekesek versenye és megy az enyém. Én előadó vagyok és szövegíró. Megtisztelő, örülök, hogy itt lehetek" – kommentálta az eredményt a rapper.

Tóth Andi nevét mondta ki először Till Attila, utána Szabó Ádám könnyebbülhetett meg, ő is ott van az elődöntőben, a legjobb négy között. Vastag Csaba és Horváth Boldi állt ott a legvégén, utóbbi kiesett, neki véget ért a Sztárban sztár.