Csalással vádolták A Farm VIP szereplőjét, az egykori magyar válogatott focistát

Farm VIP forgatás 2020 augusztus 19-én
Vágólapra másolva!
Sebők Vilmos is szerepel a TV2 valóságshow-jában, de nem minden társa kedvelte meg őt az első napon. 
Vágólapra másolva!

Sajtóeseményen mutatta be a TV2 a novemberre-decemberre tervezett valóságshow-ját, A Farmot, amelyet sikerült még felvenni augusztusban, a járvány második hulláma előtt. Mint Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elmondta, a pandémia előtt nagy erőkkel szervezték a harmadik Ázsia Expresszt, 2020 őszi bemutatásra, de amikor kiderült, hogy Dél-kelet Ázsiában utazgatni egyfelől bonyolult, másfelől igen veszélyes lenne, lefújták.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Helyette körülnéztek a nemzetközi televíziós piacon, kiválasztották A Farmot, amely sok országban ment szép nézettséggel. A korábban, itthon látott verzióknál gyorsabb, látványosabb verzióra gondoltak, és a formátum lehetővé is teszi, hogy két csapat harcoljon egymás ellen, illetve a VIP-kiadás is lehetséges. A TV2-es A Farm ennek megfelelően dinamikus lesz, sok pörgős feladattal, és két csapat harcát figyelhetik a tévézők, legalábbis egy darabig, mert a végén már mindenki az önálló játékra figyel, hiszen csak egy szereplő nyerhet.

Demcsák Zsuzsa az egyik műsorvezető Fotó: Szabó Gábor - Origo

Egy őszre tervezett nagyobb tévés produkció szervezése már általában januárban elkezdődik, de ezúttal csak májusban dőlt el, hogy mely műsor érkezik az Ázsia Expressz helyére. A programigazgató szerint az egész – közel százfős - stáb heroikus munkát végzett, ennek köszönhetően november 15-én bemutatkozik az új reality, a búcsúzó Sztárban sztár helyén, vasárnap este. A játékosokról itt írtunk korábban.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az első adás tartalmát természetesen nem tervezzük megosztani, de annyi talán elmondható, hiszen az előzetesekben is benne van, hogy haragos, ingerült szócsata alakul ki a csapatok között, mivel többen úgy vélik, hogy Sebők Vilmos csalt egy feladatnál. Mivel az első adásnap tétje az, hogy ki alszik a komfortos, kellemes, panorámás parasztházban, és ki a huzatos pajtában, áram és folyóvíz nélkül, nomád körülmények közepette, nagy érzelmek várhatók.