Megbilincselte egy rendőr az őrjöngő Holdampf Lindát

Holdampf Linda
Vágólapra másolva!
Kutya utazott az ölében, nem voltak iratai és gunyorosan megveregette egy rendőr karját – mesélte a 15 éves történetet a Bréking című műsorban, a LifeTV-n.
Vágólapra másolva!

Kis kölyökkutya utazott az autóban stylist-műsorvezető ölében, amikor rendőrök megállították, már ez sem szabályos, sőt, veszélyes - de iratok sem voltak nála. „Nem volt nálam semmilyen papír. Mondtam, hogy sajnálom, próbáltam együttműködni. Jeleztem, hogy veszek ki pénzt, de a rendőr megvádolt azzal, hogy meg akarom vesztegetni" – mesélte a 15-20 éves sztorit.

„Odamentünk a rendőrautóhoz, nagyon csúnyán beszélt velem, azt éreztem, hogy el akart nyomni. Mondtam, hogy értem, hogy elkéri az adataimat, de én is kérem a nevét és a jelvényének számát" - emlékezett. A rendőr szerinte ebben nem volt együttműködő, úgyhogy gunyorosan megveregette a karját - ezt nem kellett volna. „Megfogott hátulról, hátrafeszítette a kezemet, a másikkal a mellemet fogta. Én őrjöngtem, de megbilincseltek, hivatalos személy elleni erőszak miatt" – mondta. Hogy utána mi történt, hétfő délután öttől kiderül a LifeTV-n.