Egy reptéri alkalmazott elárulta, hogy kik a legidegesítőbb sztárok

The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals GettyImageRank1 bestof topix
NEW YORK, NEW YORK - MAY 06: Kylie Jenner and Kendall Jenner attend The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion at Metropolitan Museum of Art on May 06, 2019 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue/AFP
Vágólapra másolva!
A Los Angeles-i nemzetközi repülőtér Cindy nevű alkalmazottja a munkája során nap mint nap találkozik hírességekkel, a TikTokon pedig őket pontozza az alapján, hogy miként viselkednek a személyzettel.
Vágólapra másolva!

A TikTokot _sincindy néven használó Cindy az LAX-en, vagyis a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren dolgozik, ahol rengeteg hollywoodi sztár is megfordul, a lány sokukkal találkozott már a check-in pultnál.

A közösségi oldalon több videóban pontozta őket 1-től 10-ig a viselkedésük alapján: 1 pontot kapott például Cameron Dallas influenszer, aki elkésett, de kikövetelte, hogy megvárja a gép, ehhez képest a stewardessekkel már flegma volt.

Kendall Jenner mindenkivel barátságtalan, és arrogánsan járkál fel-alá a reptéren, ahogy Nick Minaj sem túl kedves – mindketten csupán 2 pontot kaptak Cindytől.

@_sincindy

Part 8! ##foryoupage##foryou##ratingcelebs##annafaris##chadmichaelmurray##onetreehill

♬ original sound - Cindy
@_sincindy

part 7! Thank you for 20k ❤️ ##fyp##foryoupage##ratingcelebs##rebelwilson##gatenmatarazzo##strangerthings##troyesivan##ratingcelebs

♬ original sound - Cindy

Voltak persze jó élményei is, az alábbiak viselkedését például mind 10 pontra értékelte:

  • Chris Hemsworth
  • Orlando Bloom
  • Rebel Wilson
  • Sophie Turner és Joe Jonas
  • Robert Pattinson
  • az Odaát-ban látott Jared Padalecki
  • a Stranger Things-ből ismert Gaten Matarazzo

Anna Faris már annyira barátságos volt, hogy 10-ből 12 pontot kapott, de még nála is voltak kedvesebbek: Chad Micheal Murray 15 ponttal, Matthew Gray Gubler 20 ponttal távozhatott Cindy pultjától.

Egy New York-i pincérnő hasonló tapasztalatairól itt olvashat, ő is sok sztárral találkozott, amíg egy elegáns manhattani étteremben dolgozott.