Megyeri Csillát, Eke Angélát, Farkas Alexát is bezárták öt napra

Megyeri Csilla
Vágólapra másolva!
November 9-én 22 órakor debütál a Viasat6 saját gyártású valóságshowja, a Celebs In Solitary hazai verziója, a Celebcella. 
Vágólapra másolva!

Az új realityben két héten keresztül négy-négy celeb vesz részt egy különleges anti-social kísérletben: a hírességek egyedül költöznek be egy-egy konténerbe 5 napra, ahol elszigetelten a külvilágtól, steril környezetbe zárva, információ, telefon, közösségi média és emberi kapcsolatok nélkül kell eltölteniük az időt.

Megyeri Csilla Viasat6

A kihívást nehezíti, hogy a cellákba nem szűrődik be természetes fény, így a játékosok az időérzéküket is elveszítik, ráadásul senkivel nem beszélhetnek a kihívás alatt. Egyetlen segítségük az a három személyes tárgy, amit saját választásuk alapján bevihetnek magukkal. Az, hogy mindez mit hoz ki belőlük, és meddig bírják egyedül a saját gondolataikkal, csak rajtuk áll: a piros gomb megnyomásával ugyanis bármikor kiszabadulhatnak a zárt ajtók mögül, de akkor a játék számukra véget ér.

A valóságshow első hetében Berki Krisztián, Lakatos Márk, Megyeri Csilla és Molnár Nini, míg a második héten Eke Angéla, Farkas Alexa, Henry Kettner és Mischinger Péter feszegetik majd önmaguk határait. A formabontó műsort Papp Gergő vezeti, társa pedig a pszichológus szakértő, Skultéti-Szabó Katalin lesz, aki folyamatosan monitorozza és elemzi a játékosok viselkedését.