Szereti az NCIS-t? Van egy rossz hírünk

Nonstop EPISODIC "Nonstop" -- The murder of a Petty Officer in a small town outside D.C. prompts NCIS to once again work with "The Sherlocks," a privately funded investigative team that includes their newest member, Anthony DiNozzo, Sr. (Robert Wagner), o
"Nonstop" -- The murder of a Petty Officer in a small town outside D.C. prompts NCIS to once again work with "The Sherlocks," a privately funded investigative team that includes their newest member, Anthony DiNozzo, Sr. (Robert Wagner), on NCIS, Tuesday, Feb. 7 (8:00-9:00 PM, ET/PT), on the CBS Television Network. Richard Riehle returns as Walt Osorio, Jessica Walter returns as Judith McNight and Todd Louiso returns as Lyle Waznicki, all members of "The Sherlocks." Pictured: Mark Harmon, Emily Wickersham. Photo: Sonja Flemming/CBS A?©2016 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
Vágólapra másolva!
A következő évad csak 16 részes lesz, legjobb esetben. 
Vágólapra másolva!

Kevesebb rész érkezik sok sorozatból, természetesen a világjárvány miatt. Minden epizód felvétele legalább egy-két nappal hosszabb, mint korábban, és sokkal több pénzbe is kerül, hogy minden biztonsági előírást betartsanak, és rendszeresen teszteljék a szereplőket, a stábokat.

Forrás: CBS

Az NCIS legutóbbi évadja 20 részből állt, az előtte lévő pedig 24 epizódos volt. A TV Line híre szerint a következő, a 18. évad csak 16 részes lesz, de csak akkor, ha nem lesz tömeges megbetegedés.

A lap szerint a CBS-nél még nincs döntés (vagy nem publikus) a Mom, a Young Sheldon, az All Rise és a S.W.A.T. hosszáról. A tervek szerint 18 részt az NCIS: Los Angeles, a The Neighborhood, 16-ot pedig a Blue Bloods, a Bull, a Magnum P.I., az NCIS: New Orleans, a SEAL Team, illetve a már említett NCIS.