Róka Adrienne régebben Cynthia Fox néven futott a pornóiparban, egy ideje celeb, Instagram-influenszer, tévészereplő. Most a LifeTV-n mesélt arról, mennyire szenvednek a szomszéd miatt.

„A szomszédunk beleszól az életünkbe, nem szeretjük. Betelefonált az egyik tévéműsor szerkesztőségébe, hogy mi veszekszünk a Petivel... Dörömböl állandóan a falon. Van egy tévé a nappaliban, január óta nem volt bekacsolva, mert őt zavarja a hang. A szomszéd nagyon meg tudja keseríteni a mindennapjait az embernek" – magyarázta a LifeTV Bréking című műsorában.

Forrás: Róka Adrienne, Instagram

„Havonta egyszer van nálunk egy hangos szó... de ilyen mindenhol van. Írt levelet is nekünk, hogy példát kellene mutatnunk, mert mi vagyunk a nem tudom mi... pedig mi ugyanolyan átlagemberek vagyunk, mint mindenki más" – folytatta.

A szomszédja már alig várja, hogy megszabaduljon tőlük: Róka Adrienne elmesélte, hogy ha kitesznek egy zacskót, szemetet a kapu elé, már meg is jelenik, és azt kérdi reménykedve, hogy elköltöznek-e. „Egy rossz szomszéd az borzalmas" – summázta.